Zet je bedrijf op de kaart

Geplaatst op

Deze blog nemen we graag met je door wat je kunt doen om je bedrijf goed op de kaart te zetten. Bij https://hvk-stevens.com/ weten ze er meer over te vertellen. We nemen in deze tekst bepaalde tips met je door. Dus lees snel verder en profiteer van de info. 

Verhoogde klantenloyaliteit

Volgens een recent onderzoek blijkt dat meer dan 70% van de potentiële klanten bereid is om een product van een merk te kopen nadat ze een geschenk hebben ontvangen. Als je bedrijf nog niet profiteert van deze cijfers, moet je dat zeker doen. Het uitdelen van gratis merkartikelen of merch aan klanten, zorgt ervoor dat ze zich gewaardeerd en geapprecieerd voelen, en het is waarschijnlijk dat je veel meer loyale klanten krijgt.

Het werpt een licht op het soort bedrijf dat je runt

Merkartikelen gebruiken om naamsbekendheid te creëren en je bedrijf te promoten is essentieel omdat het tastbare reclame is. Het doet een beroep op alle 5 zintuigen en geeft de klanten iets wat ze kunnen zien, aanraken en ervaren.

Deze methode spreekt ook boekdelen over het soort bedrijf dat je bent. Door te investeren in hoge kwaliteit, goed ontworpen premium merchandise, geeft je een beeld van een bedrijf dat zich inzet voor kwaliteit en klanttevredenheid. Dit zal de eerste indruk die je maakt op nieuwe klanten verbeteren.

Omdat we onszelf bloot stellen aan meer informatie dan ooit tevoren, is het geen verrassing hoe kort de gemiddelde concentratiespanne is.Traditionele vormen van reclame, voor het grootste deel althans, doen niets anders dan informatie geven.

Hoeveel flyers en visitekaartjes heb je rondgebracht? 

Hoeveel geld heb je uitgegeven aan reclamecampagnes die mensen alleen maar doorsturen of waar ze passief op reageren? Het zou veel zinvoller zijn om dit geld te besteden aan merkartikelen. Items zoals t-shirts, paraplu’s, hoeden, en bumper stickers, deze werken vooral geweldig als je klanten rond lopen. Dat is gratis reclame. 

In tegenstelling tot televisie reclamecampagnes en andere grote marketing ondernemingen die een gedetailleerd en goed doordacht plan vereisen om uit te rollen, is het uitdelen van promotionele merkartikelen eenvoudig. Je kunt dit model opnemen in je bedrijfsvoering door het merken van producten die je bedrijf gratis weggeeft, zoals pennen, notitieboekjes en sleutelhangers. Een ander goed idee, als je een winkel hebt, zou zijn om herbruikbare boodschappentassen te ontwerpen, bedrukken en die aan je nieuwe klanten geven.

 

Gerelateerde berichten

Over ons

Check onze blogs over communicatie!

Contactgegevens

Via info @ daniellecommuniceert.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden