Zakelijke Tips

Goede communicatie is essentieel en al helemaal in het geval van een calamiteit. Daarom is het belangrijk dat er eigenlijk bij elke BHV cursus ook een spoedcursus effectief communiceren komt kijken.

Wilt u advies over de WBSO subsidie en innovatiesubsidie? Neem dan contact op met de professionals van StartCirculair.
polo bedrukken (t-shirts.nl)

Bent u op zoek naar effectieve marketingcommunicatie? Gebruik dan uw zakelijke vervoer om de naamsbekendheid van uw onderneming te verhogen. Het logo en de naam van uw bedrijf kan makkelijk op uw bedrijfswagen worden bedrukt. Hij voor meer informatie op de website van Autowrappen.nl.

Veilig en snel je pakket versturen? Kijk dan op de website van Parcel Parcel

Beurswand huren? Beurswand.nl!

Beurswand.nl: gespecialiseerd in standbouw. Een beurswand huren kan al vanaf 899,-. Bekijk de website voor de mogelijkheden.

Winters Mediation

In veel gevallen is een advocaat inschakelen niet nodig bij een echtscheiding, maar is het wel handig al een onafhankelijke factor zich mengt in het maken van de afspraken. Bij Winters Mediation werken gecertificeerde mediators die samen met u gaan werken om tot een soepele scheiding te komen waarbij de belangen van iedere partij behartigd worden.

Leiderschapstraining

Om beter te kunnen communiceren met werknemers of ondergeschikten komt een professionele Leiderschapstraining wellicht van pas. Haal het maximale uit uzelf en stuw uw onderneming tot grote hoogten door middel van een intensieve training in teamverband.

Een nieuw call center inrichten

Bellen je werknemers veel met klanten? Zorg dan dat je call center hiervoor is ingericht. Je kunt een nieuw call center eenvoudig optimaal inrichten met het assortiment van Desko Kantoormeubelen. Hier vind je alles, van bureau tot aan een belcel.