Zakelijke Tips

Goede communicatie is essentieel en al helemaal in het geval van een calamiteit. Daarom is het belangrijk dat er eigenlijk bij elke BHV cursus ook een spoedcursus effectief communiceren komt kijken.

Wilt u advies over de WBSO subsidie en innovatiesubsidie? Neem dan contact op met de professionals van StartCirculair.
polo bedrukken (t-shirts.nl)

Bent u op zoek naar effectieve marketingcommunicatie? Gebruik dan uw zakelijke vervoer om de naamsbekendheid van uw onderneming te verhogen. Het logo en de naam van uw bedrijf kan makkelijk op uw bedrijfswagen worden bedrukt. Hij voor meer informatie op de website van Autowrappen.nl.

Veilig en snel je pakket versturen? Kijk dan op de website van Parcel Parcel

Beurswand huren? Beurswand.nl!

Beurswand.nl: gespecialiseerd in standbouw. Een beurswand huren kan al vanaf 899,-. Bekijk de website voor de mogelijkheden.

Winters Mediation

In veel gevallen is een advocaat inschakelen niet nodig bij een echtscheiding, maar is het wel handig al een onafhankelijke factor zich mengt in het maken van de afspraken. Bij Winters Mediation werken gecertificeerde mediators die samen met u gaan werken om tot een soepele scheiding te komen waarbij de belangen van iedere partij behartigd worden.

Leiderschapstraining

Om beter te kunnen communiceren met werknemers of ondergeschikten komt een professionele Leiderschapstraining wellicht van pas. Haal het maximale uit uzelf en stuw uw onderneming tot grote hoogten door middel van een intensieve training in teamverband.

Een nieuw call center inrichten

Bellen je werknemers veel met klanten? Zorg dan dat je call center hiervoor is ingericht. Je kunt een nieuw call center eenvoudig optimaal inrichten met het assortiment van Desko Kantoormeubelen. Hier vind je alles, van bureau tot aan een belcel.

Documenten anonimiseren

Wanneer je wilt voldoen aan de huidige AVG wetgeving, dan moet je als bedrijf de documenten anonimiseren volgende de GDPR richtlijnen. Dit kan met de volledig geautomatiseerde software van BIQE.

Boekhouders in Lelystad

Als bedrijf wil je dat je administratie goed en nauwkeurig wordt bijgehouden. Administratiekantoor AD Administratie in Lelystad zouden wij hiervoor aanbevelen. De werkwijze is zeer professioneel.

Deurwaarder voor niet betaalde facturen

Een deurwaarder inschakelen is iets wat je als organisatie liever niet doet. Toch kan het nodig zijn om niet betalende klanten te laten betalen. Kijk eens op de website van Yuridis voor een deurwaarder in de buurt. Uw klanten worden respectvol en humaan behandeld.

Duurzame verpakkingen

Tegenwoordig is duurzaamheid steeds belangrijker aan het worden bij de verkoop van producten. Paperfoam speelt hier handig op in met duurzame en hernieuwbare verpakkingen van papier. Kijk op de website voor meer informatie.

Handige kassa voor de horeca

Wij adviseren horeca-ondernemers deze kassasystemen te gebruiken. Deze zijn digitaal, te gebruiken op het terras en ideaal voor je boekhouding.

Handige kassa voor de horeca

Wij adviseren horeca-ondernemers deze kassasystemen te gebruiken. Deze zijn digitaal, te gebruiken op het terras en ideaal voor je boekhouding.

Schermen en projectoren huren

Heb je tijdelijk een projectof en scherm nodig, dan kun je bij Beamer huren eenvoudig alle spullen huren die je nodig hebt. Ook voor bruiloften, vergaderingen en presentaties kun je hier alles vinden wat je nodig hebt.

Effici?nte marketing

Als marketing en communicatiedeskundige wil je natuurlijk zoveel mogelijk helpen op gebied van lean management. Je zet je producten hiermee sneller om, waardoor je minder vreemd vermogen nodig hebt.