Zakelijke Tips

Goede communicatie is essentieel en al helemaal in het geval van een calamiteit. Daarom is het belangrijk dat er eigenlijk bij elke BHV cursus ook een spoedcursus effectief communiceren komt kijken.

Wilt u advies over de WBSO subsidie en innovatiesubsidie? Neem dan contact op met de professionals van StartCirculair.
polo bedrukken (t-shirts.nl)

Bent u op zoek naar effectieve marketingcommunicatie? Gebruik dan uw zakelijke vervoer om de naamsbekendheid van uw onderneming te verhogen. Het logo en de naam van uw bedrijf kan makkelijk op uw bedrijfswagen worden bedrukt. Hij voor meer informatie op de website van Autowrappen.nl.

Veilig en snel je pakket versturen? Kijk dan op de website van Parcel Parcel.

Beurswand huren? Beurswand.nl!

Beurswand.nl: gespecialiseerd in standbouw. Een beurswand huren kan al vanaf 899,-. Bekijk de website voor de mogelijkheden.

Winters Mediation

In veel gevallen is een advocaat inschakelen niet nodig bij een echtscheiding, maar is het wel handig al een onafhankelijke factor zich mengt in het maken van de afspraken. Bij Winters Mediation werken gecertificeerde mediators die samen met u gaan werken om tot een soepele scheiding te komen waarbij de belangen van iedere partij behartigd worden.

Leiderschapstraining

Om beter te kunnen communiceren met werknemers of ondergeschikten komt een professionele Leiderschapstraining wellicht van pas. Haal het maximale uit uzelf en stuw uw onderneming tot grote hoogten door middel van een intensieve training in teamverband.

Een nieuw call center inrichten

Bellen je werknemers veel met klanten? Zorg dan dat je call center hiervoor is ingericht. Je kunt een nieuw call center eenvoudig optimaal inrichten met het assortiment van Desko Kantoormeubelen. Hier vind je alles, van bureau tot aan een belcel.

Documenten anonimiseren

Wanneer je wilt voldoen aan de huidige AVG wetgeving, dan moet je als bedrijf de documenten anonimiseren volgende de GDPR richtlijnen. Dit kan met de volledig geautomatiseerde software van BIQE.

Boekhouders in Lelystad

Als bedrijf wil je dat je administratie goed en nauwkeurig wordt bijgehouden. Administratiekantoor AD Administratie in Lelystad zouden wij hiervoor aanbevelen. De werkwijze is zeer professioneel.

Boekhouding automatiseren met ERP-software

Door middel van ERP-software kunnen veel administratieve handelingen geautomatiseerd worden. Hiermee bespaar je veel tijd en veel geld. Leer er meer over op erpoverzicht.nl.

Deurwaarder voor niet betaalde facturen

Een deurwaarder inschakelen is iets wat je als organisatie liever niet doet. Toch kan het nodig zijn om niet betalende klanten te laten betalen. Kijk eens op de website van Yuridis voor een deurwaarder in de buurt. Uw klanten worden respectvol en humaan behandeld.

Duurzame verpakkingen

Tegenwoordig is duurzaamheid steeds belangrijker aan het worden bij de verkoop van producten. Paperfoam speelt hier handig op in met duurzame en hernieuwbare verpakkingen van papier. Kijk op de website voor meer informatie.

Eurorack rails

Bent u op zoek naar een kwalitatief goede eurorack rails set? U vindt ze bij MDLRCASE in 84HP, 104HP, 126HP en in verschillende lengtes. Ideaal voor bij het maken van een do-it-yourself modular case.

Handige kassa voor de horeca

Wij adviseren horeca-ondernemers deze kassasystemen te gebruiken. Deze zijn digitaal, te gebruiken op het terras en ideaal voor je boekhouding.

Schermen en projectoren huren

Heb je tijdelijk een projector en scherm nodig, dan kun je bij Beamer huren eenvoudig alle spullen huren die je nodig hebt. Ook voor bruiloften, vergaderingen en presentaties kun je hier alles vinden wat je nodig hebt.

Efficiënte marketing

Als marketing en communicatiedeskundige wil je natuurlijk zoveel mogelijk helpen op gebied van lean management. Je zet je producten hiermee sneller om, waardoor je minder vreemd vermogen nodig hebt.

Vergaderen op unieke locatie in Den Haag

Tijdens een bedrijfsvergadering zit je het liefst op een unieke en inspirerende locatie. Hiervoor kun je nu vergaderen in Den Haag bij Capriole Café. De vergaderzaal met uitzicht op de Fokkerhaven is voorzien van alle gemakken.

Zakelijke post versturen

Als ondernemer wil je facturen en zakelijke brieven natuurlijk op een professionele wijze versturen. Kies daarom voor zakelijke enveloppen van 123envelop.com.

Luxe promotieartikelen

Wil je een leuke weggeef actie doen met promotieproducten? Laat dan ook luxe verpakkingen maken voorzien van je bedrijfslogo. Hierdoor blijft de herinnering aan jouw bedrijf langer aanwezig.

Nieuwe motivatie voor je organisatie

In veel organisaties blijven personeelsleden in bepaalde werkzaamheden hangen, ondanks het regelmatige overleg met managers. Een spreker inhuren kan helpen om je personeel van nieuwe creativiteit, motivatie en inspiratie te voorzien. Er zijn sprekers beschikbaar vanuit vrijwel alle branches.

Promotie met bedrijfsvlaggen

Laat zien waar je bedrijf gevestigd is met bedrukte vlaggen. Je zult zien dat je klanten je bedrijf makkelijker kunnen vinden. Je kunt deze vlaggen ook gebruiken bij bedrijfsevenementen en op een beursstand.

Klanten of personeel oplaten roepen

Een draadloos omroepsysteem kan bijdragen aan je dienstverlening en kortere wachttijden. Deze oproepsystemen zorgen ervoor dat je eenvoudig gasten kunt laten weten dat ze aan de beurt zijn, of je kunt de klanten je eigen personeel op laten roepen.

Six Sigma green belt halen

Haal je lean Six Sigma green belt en haal het beste uit je bedrijf. Streef naar de best mogelijke kwaliteit en schrijf je snel in voor de trainingen.

Juridische ondersteuning in België

Loop je tegen een juridisch geschil aan in België? Zoek een advocaat in de juiste regio om deskundige hulp te ontvangen.

Professionele iPhone reparaties

Als ondernemer heb je vaak een luxe telefoon, je wilt tenslotte bij je klanten laten zien dat het goed gaat met je bedrijf. Als je iPhone dan kapot valt, wil je natuurlijk een snelle iPhone reparatie. Hiervoor kun je terecht bij VistaRepair, maak snel een afspraak.

Zakelijke en persoonlijke ruzie oplossen

Wil je een partner op zakelijk of persoonlijk gebied niet meer zien, maar moet je nog afspraken met deze persoon. Bureau de Schakel staat je bij. Als professioneel mediator helpen de medewerkers bij het opstellen van duidelijke afspraken met concrete voorwaarden.

Zit-sta bureaus

Werken aan een zit-sta bureau is zeer prettig. Deze ergnomische oplossing is ideaal voor mensen die lange dagen maken.

Ergnomische werkplekken

Zorg voor een vermindering in ziekteverzuim met een ergonomische werkplek voor iedere werknemer.

Bedrijfslogo in glas

Personaliseer je glaswerk op events of tijdens meetings. JustMoreGifts levert met bedrijfslogo gegrafeerde producten, die langdurig gebruikt worden.

Communicatiemiddelen

Verbind personeel met elkaar via communicatiemiddelen en zorg ervoor dat de samenwerking optimaal is. Of je nu een event organiseert of werknemers in een winkel beter wilt laten samenwerken: goede communicatie vergroot de effici?ntie en bespaart kosten. Bekijk disseldorptechniek.nl voor meer informatie.

Goedkope bedrukte promotieshirts

Wil je goedkoop T-shirts laten bedrukken? Aktieshirts levert kwalitatief goede shirts en promotiemiddelen.

Trainer voor HR medewerkers

Met training en coaching voor werving- en selectiespecialisten helpt Jewebco bedrijven om de aquisitie van nieuw personeel te verbeteren. Dit doen ze in Amsterdam, maar ook op locatie.

voice-over boeken

Een persoon die bekend is binnen de doelgroep als voice over inhuren zorgt voor herkenbaarheid, waardoor de boodschap van reclames beter blijft hangen. Onder meer op spokenagency.nl kun je een voice-over boeken.