Je gaat de diensten van je bedrijft uitbreiden met het geven van cursussen. Je wilt ervoor zorgen dat er zo veel mogelijk mensen zich aanmelden voor de cursus. Er komen veel klanten langs op kantoor en er rijden ook veel mensen langs jouw bedrijf. Hoe je het beste kunt promoten lees je in dit artikel.

Brochures

Er zijn verschillende soorten drukwerk van Printdeal die je kunt gebruiken bij het promoten van jouw cursus. Brochures zijn een goede manier om de klanten die langskomen op kantoor te laten weten van de cursus. Zorg dat alles duidelijk in de brochure staat, zoals wat voor een soort cursus het is, hoe de dag eruit gaat zien en wat de kosten zijn. Doordat je een brochure mee geeft aan de klanten, kunnen ze die op een later moment nog is goed doornemen. 

Roll-up banner

Voor mensen die langs je bedrijf rijden zou je een roll-up banner voor de deur kunnen plaatsen. Zet hierop jouw bedrijf en de diensten die je levert, waaronder dus ook de cursus. Zorg dat dit een eyecatcher is en dat het duidelijk te lezen is. Je kan deze helemaal zelf ontwerpen. Een roll-up banner is te verkrijgen in verschillende maten. Een groot voordeel van roll-up banners is dat ze heel makkelijk en snel op te zetten zijn. Ook nemen ze niet veel ruimte in beslag, alleen in de hoogte. 

Stempels

Ook doormiddel van stempels kan je promoten. Onder elke brief of kaart die er naar klanten opgestuurd wordt kan je een stempel zetten met daarop een paar steekwoorden die duidelijk maken dat er een cursus gegeven wordt. Ook hier kun je zelf het ontwerp maken en daarbij een kleur na keuze doorgeven. Zorg wel dat de stempel opvalt onder een brief, de kans is groot dat mensen hier namelijk overheen lezen als het niet opvalt. Er zijn dus genoeg manieren om je cursus te promoten.