Ben je op zoek naar een handig systeem, waarin je alles rondom het leren en opleiden van je personeel kunt bijhouden? Denk dan eens aan een Learning Management System. Bloomville is een partij die Learning Management Systeem aanbied. Dankzij zo’n systeem krijgt je een beter overzicht van de leercurve en opleidingen van uw personeel.

Overzicht

Het is heel goed dat werknemers steeds meer inspraak krijgen in hun leertraject, wensen en soms zelfs een persoonlijk leerbudget krijgen. Dit maakt alleen wel dat HR domeinen er soms een dagtaak aan hebben om dit alles te managen. Het uitzoeken, sorteren en inschrijven van opleidingen, maar ook de goedkeuring van personeel maakt dat het een langdurig proces kan worden. Bovendien raak je door alle verschillende aanbieders het overzicht kwijt. Een Learning Management Systeem helpt je de organisatie te verhelderen.

Meerwaarde Leermanagement Systemen

De meerwaarde van een leermanagement systeem van Bloomville? Wij zetten de voordelen voor je op een rijtje:

  • Een systeem waarin álles rondom het opleiden en leren van je personeel wordt bijgehouden
  • Binnen het system is een duidelijk overzicht met daarin het opleidingsaanbod van binnen het bedrijf, maar ook externe opleidingsaanbieders
  • Het personeel kan zelf in het systeem; selfservice wordt dus gestimuleerd
  • Inschrijvingsproces vindt in dit systeem plaats
  • Rapportages uitdraaien wordt een fluitje van een cent
  • Het systeem is makkelijk te gebruiken en in te voegen in huidige systemen tegen lage kosten

Meer dan Learning Management Systemen

Bloomville is al jaren toonaangevende partner op het gebieden van het organiseren van leren. Je kunt bij hen terecht voor alles op het gebied van Learning Outscourcing. Benieuwd wat ze voor je kunnen doen? Neem dan vrijblijvend contact met ze op.