Goed kunnen samenwerken is een van de belangrijkste vereisten voor een organisatie om successen te boeken. Individuen kunnen met ideeën komen, maar zonder de hulp van een team om het uit te voeren ben je nergens. Dit kan echter soms wel een grote uitdaging zijn. Jouw manier van denken kan soms lijnrecht tegenover die van anderen staan. Hoe zorg je ervoor dat al die verschillende meningen en persoonlijkheden effectief gaan samenwerken? Een mix van samenwerken, projectmanagement en e-learning kan jouw organisatie hierbij helpen. En daar is een tool als Teamwise perfect op afgestemd. Met behulp van die drie features helpen zij jouw organisatie dan ook te ontwikkelen op het gebied van teamwork.

Samenwerking

Uiteindelijk is samenwerking waar alles om draait. Teamwise helpt je bij het ontwikkelen van een profiel voor al je werknemers en een teampagina voor een duidelijk overzicht van alle leden uit het team. Binnen deze pagina’s kunnen ambities en vaardigheden gedeeld worden, maar is er ook directer contact tussen de werknemers, bijvoorbeeld via de chat.

Projectmanagement

Weten wat er moet gebeuren: enorm van belang voor een efficiënte samenwerking. Dit kan makkelijk bijgehouden worden via een doelen, taken en projecten pagina. Via deze pagina’s kan elke werknemer inzicht krijgen in de teamdoelen, maar ook de individuele doelen van collega’s die samen bereikt kunnen worden. Ook is er sprake van een feedbackfunctie, waardoor doelen steeds verder kunnen worden geoptimaliseerd.

E-learning

Altijd blijven leren, steeds beter worden en de organisatie naar een hoger niveau tillen. Dat is erg belangrijk. De E-learning modules van Teamwise kunnen je hierbij helpen. Via verschillende features houd je de groei, ontwikkeling en tevredenheid van je team bij. Ook is het mogelijk om leermateriaal met inspirerende content aan collega’s door te spelen. Zo til je niet alleen jezelf naar een hoger niveau, maar ook je collega’s. Als dat geen goede samenwerking is?