Wil je jouw bedrijf meer op de kaart zetten, zodat je meer producten en/of diensten kunt verkopen en een hogere omzet en winst realiseert? Dan vertellen wij je graag hoe je dit kunt doen. In dit artikel krijg je drie tips om de naamsbekendheid van jouw bedrijf te vergroten.

Start met zoekmachineoptimalisatie

Zoekmachineoptimalisatie wordt ook wel SEO (Search Engine Optimization) genoemd. Door tijd, energie en eventueel geld in zoekmachineoptimalisatie te steken, kun je ervoor zorgen dat jouw website beter scoort in de zoekresultaten van Google. Dit wil zeggen dat jouw website hoger in de zoekresultaten staat op de voor jou relevante zoekwoorden. Het gevolg? Er komen vanzelf meer mensen in aanraking met jouw bedrijf en dit is goed voor je naamsbekendheid.

Investeer in linkbuilding

Ben je al gestart met zoekmachineoptimalisatie, maar ben je nog niet helemaal tevreden over de positie van jouw website? Dan kun je in linkbuiliding investeren. Met linkbuilding kun je de positie van jouw website aanzienlijk verbeteren. En dit zonder dat je hier zelf iets voor hoeft te doen, want je kunt linkbuilding gewoon uitbesteden. Meer weten? Klik op deze link voor meer informatie.

Adverteer online

Tot slot kun je veel mensen bereiken door online advertenties te plaatsen. Je kunt adverteren in de zoekresultaten van Google, maar je kunt ook advertenties plaatsen op diverse social media netwerken. Denk hierbij aan Facebook, Instagram en LinkedIn. Bepaal voor jezelf welke social media netwerken voor jouw bedrijf interessant zijn. Zet hier enkele advertenties uit en je hebt in een mum van tijd een grotere naamsbekendheid.

Tip: plaats meerdere advertenties. Zo kun je goed testen welke advertentie goed werkt en welke advertentie juist niet goed werkt. Uiteindelijk kom je op deze manier tot de perfecte advertentie, die jou veel naamsbekendheid oplevert.